Fepeval participa en el I Fòrum PAE3040 de la UPIC

Fepeval participa en el I Fòrum PAE3040 de la UPIC

Compartir

La Cambra de Barcelona i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) vam celebrar, el dijous, 28 d’octubre, el I Fòrum PAE 3040 al Saló de Cònsols de la Llotja de Mar, per posar en valor la capacitat transformadora i innovadora dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) a Catalunya. Prop d’un centenar de persones van seguir de forma presencial i online el fòrum de reflexió, que va comptar amb la participació de la presidenta de la Cambra de Comerç Barcelona, Mònica Roca i Aparici, el president de la UPIC, Xavier Sunyer i el subdirector general de Política Industrial de la Generalitat de Catalunya, Jordi Carbonell. A més, d’altres representants tant del sector privat com de l’administració pública, com el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romà, i la directora de l’INCASOL, Mercè Conesa, entre d’altres.

Continuar llegint en:

https://www.upiccambra.cat/es/actes-detall/el-i-forum-pae3040-defineix-els-grans-reptes-de-futur-del-sector-industrial-i-logistic-catala-la-digitalitzacio-la-sostenibilitat-i-leficiencia-energetica/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad