El Consell inicia el Pla de Mobilitat d’Elx Parc Empresarial per a facilitar desplaçaments

El Consell inicia el Pla de Mobilitat d’Elx Parc Empresarial per a facilitar desplaçaments

Compartir

Fuente:

La Generalitat, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha iniciat els treballs de redacció del Pla de Mobilitat d’Elx Parc Empresarial amb la finalitat de facilitar els desplaçaments entorn de les 700 empreses que ho conformen. Per a l’elaboració del Pla es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx i Direcció de l’Entitat de Conservació d’Elx Parc Empresarial.

Així ho ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, a través d’un comunicat, qui ha assenyalat que el document “pretén ser un instrument de planificació estratègica a curt, mitjà i llarg termini” per a definir la mobilitat, “des d’una òptica de sostenibilitat ambiental, social i econòmica”, entre els agents presents en l’àrea empresarial i les administracions.

“Les àrees d’activitat econòmica com els polígons industrials, parcs empresarials o parcs tecnològics, són entorns que presenten una certa complexitat a l’hora de definir la mobilitat, puix que no solen estar contigües als teixits urbans residencials i les xarxes de transport que arriben a elles no donen una total resposta a les necessitats de les persones treballadores”, ha reflexionat el conseller.

Continuar llegint a Alicante Plaza.