Algemesí ultima la creació de la primera Entitat de Gestió i Modernització de la Ribera Alta

Algemesí ultima la creació de la primera Entitat de Gestió i Modernització de la Ribera Alta

Compartir

Des de principis d’any, els representants de l’Entitat de Conservació del Polígon Industrial Cotes B i de l’Ajuntament d’Algemesí treballen per a per a la conversió de l’entitat en la nova figura creada per la Llei d’Àrees Empresarials, les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) dels polígons.

Des que va entrar en vigor la llei, l’any 2018, en tota la província de València únicament s’han constituït EGM al Parc Tecnològic de Paterna i en els polígons d’Almussafes, dos referents per la seua grandària i nombre d’empreses, sent per tant la de Cotes, la primera EGM que es constituirà a la comarca de la Ribera Alta.

Continuar llegint en Las Provincias.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad