Suport de Fepeval a la iniciativa “Vull Corredor”

Suport de Fepeval a la iniciativa “Vull Corredor”

Compartir

Fuente:

El president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Santiago Salvador, ha estat aquest matí present a Madrid, al costat de diversos membres d’entitats associades a Fepeval, per a donar suport a la iniciativa “Vull Corredor”, impulsada des de la Associació Valenciana d’Empresaris (AVE).

Fepeval sempre ha sigut present en tots i cadascun dels actes d’aquesta iniciativa que es venen desenvolupant des de fa anys, atés que l’entitat és ferma defensora d’aquest projecte.

En paraula del seu president, Santiago Salvador, “es tracta d’una infraestructures clau per a la competitivitat de les nostres empreses, per la qual cosa no podem quedar-nos de braços plegats i veure com es perd una oportunitat històrica per a la Comunitat Valenciana. El Corredor Mediterrani ha de ser una realitat com més prompte millor”.