Què és la Compra Pública d’Innovació i quins avantatges té?

Què és la Compra Pública d’Innovació i quins avantatges té?

Compartir

El món globalitzat i tecnològic en el qual vivim exigeix cada vegada més que tots els àmbits que envolten el mercat econòmic incloguen en els seus plans de viabilitat la innovació i digitalització com a pilars fonamentals. I això també afecta a les àrees industrials i polígons empresarials i a com les administracions públiques poden ajudar-los a millorar i innovar mitjançant una col·laboració conjunta.

Aquest gran repte es va posar sobre la taula durant el desdejuni informatiu celebrat en INFORMACIÓ dimarts passat, en el qual van participar responsables públics de diferents municipis alacantins, així com Juan Llobel de l’empresa Tantum Consultores, i, com a organitzadors de la trobada, la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), representada per Diego Romá i Vicente Seguí, gerent i vicepresident respectivament. Dins de les prioritats de Fepeval es troba promoure i impulsar la Compra Pública d’Innovació (CPI) en ajuntaments de la Comunitat Valenciana que compten amb àrees industrials en els seus municipis.

Continuar llegint en INFORMACIÓN.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad