ASI-Manises celebra 15 anys d’història amb l’objectiu posat a convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització

ASI-Manises celebra 15 anys d’història amb l’objectiu posat a convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització

Compartir

L’Associació per a la Innovació Empresarial de Manises, ASI-Manises, va celebrar el 30 de novembre un acte senzill però entranyable i ple d’història, com va ser la celebració dels seus 15 anys de labor en pro de les àrees empresarials del municipi. En l’acte es va posar de manifest tot el treball realitzat durant la seua trajectòria i la seua voluntat de continuar avançant, assumint el repte de transformar-se en Entitat de Gestió i Modernització, a l’empara de la Llei 14/2018 d’Àrea Industrials de la Comunitat Valenciana.

L’acte va reunir, a la Casa de la Cultura de Manises, a més de mig centenar d’empresaris i amics de l’entitat, inclosa la Directora General d’Indústria, Energia i Mines de la Generalitat Valenciana, Empar Martínez Bonafé, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, María Pilar Bastant Benito, a més d’altres representants de la corporació municipal. L’acte va estar conduït per María Ángeles Hidalgo, directora d’àrees empresarials i gerent de ASI-Manises que porta el dia a dia de l’entitat en les seues relacions amb els associats i les administracions públiques. Hidalgo va aprofitar per a agrair el bon clima de col·laboració existent tant amb la Conselleria d’Economia Sostenible com amb l’Ajuntament, que va quedar novament palés durant el dia d’ahir.

La Directora General, Empar Martínez, va manifestar el suport de la Generalitat al desenvolupament de de les àrees industrials, comprometent-se a continuar treballant per la millora d’aquests espais en infraestructures i serveis. Al mateix temps va mostrar el seu suport particular a ASI-Manises i la va emplaçar a continuar treballant i creixent per a contribuir a la competitivitat de les seues empreses, animant-los a convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització, EGM.

També l’alcalde de Manises, Jesús Borrás, va agrair la labor que ve exercint l’entitat en representació del teixit empresarial del municipi i va comprometre a la corporació que presideix en el suport per a poder desenvolupar amb èxit l’objectiu de transformar-se en EGM.

Per part seua, el President de ASI-Manises, Pepe González, va fer un repàs per la història de l’entitat i de la vinculació de les empreses amb el creixement del municipi, agraint la labor dels seus predecessors en el càrrec i recordant els moments complicats viscuts, com la recent crisi sanitària del *Covid i les seues conseqüències.

L’acte va suposar també la presentació del llibre 15 Anys de ASI-Manises, que recull testimoniatges d’empresaris que formen part de l’associació, i es va procedir a reconéixer la labor dels expresidents Miguel Ángel Belmonte i Miguel Ángel Pallardó (aquest últim no va poder assistir), amb el lliurament d’un quadre commemoratiu.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad