Àmplia presència i implicació de FEPEVAL en l’IV Congrés d’Àrees Industrials organitzat per CEDAES

Àmplia presència i implicació de FEPEVAL en l’IV Congrés d’Àrees Industrials organitzat per CEDAES

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va tindre una destacada participació en el 4 Congrés d’Àrees Industrials celebrat durant el dia d’ahir a Albacete, organitzat per la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES. L’encontre buscava connectar als gestors dels parcs empresarials, autoritats, administracions i empreses de les més de 6.000 àrees industrials d’Espanya.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, va rebre un homenatge per part de CEDAES, entitat que va presidir des de la seua fundació, al febrer de 2015, fins a finals de 2020, quan va donar el relleu al seu actual president, Santos Prieto, que és també president de l’Associació de Zones Industrials de Castella-la Manxa, Zincaman. Salvador va manifestar el seu agraïment a CEDAES per aquest reconeixement i especialment va voler “felicitar l’entitat per excel·lent congrés desenvolupat, així com per la trajectòria que manté en defensa de les àrees industrials en tot l’àmbit nacional”

Per part de FEPEVAL van assistir a l’esdeveniment un gran nombre de responsables d’àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, sent una de les entitats regionals més representades. El Congrés també va comptar amb la presència de Salvador Navarro, President de la Confederació Empresarial Valenciana CEV, entitat de la qual també forma part FEPEVAL.

Els objectius fonamentals del Congrés, van abordar qüestions com el Concepte Smart Industrial / Àrees Industrials Sostenibles, diferents maneres de constitució i gestió de les Àrees Empresarials sota els paràmetres de Sostenibilitat, adaptació de les polítiques de l’Agenda 2030 i ODS en la gestió de les Àrees Empresarials i el desenvolupament de bones pràctiques de col·laboració públic-privades entre ajuntaments i gestors d’àrees empresarials.

Totes aquestes qüestions són assumptes sobre els quals FEPEVAL porta anys treballant per a aconseguir la seua implantació de les àrees empresarials de la Comunitat, per la qual cosa puc mostrar el seu coneixement i experiència.

En aquest context, el vicepresident primer de FEPEVAL, Vicente Seguí, i gerent del Polígon Industrial Les Talaies d’Alacant, va ser el responsable de moderar la primera taula de treball, que va abordar el tema: “Legislació sobre àrees industrials: de la necessitat a la realitat”. En aquesta taula va participar també com a ponent la Secretària de FEPEVAL i gerent del Polígon del Mediterrani, Ana Pardo.

D’altra banda la segona taula de treball, el títol del qual era “Ajuntament i gestors d’àrees industrials: una col·laboració públic – privada necessària” va estar moderada pel gerent de FEPEVAL, Diego Romá, amb presència també de l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, municipi que alberga la primera Entitat de Gestió i Modernització constituïda conforme a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials, (EGM Parc Tecnològic Paterna) i actualment està tramitant una segona (EGM Asivalco – Font del Gerro).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad