Les obres d’FGV en el polígon Font del Gerro permetran millorar les freqüències de pas, seran de 12 minuts en hora punta

Les obres d’FGV en el polígon Font del Gerro permetran millorar les freqüències de pas, seran de 12 minuts en hora punta

Compartir

Fuente: cadenaser.com

La Generalitat ha iniciat el procés de licitació de la execució de les obres del nou baixador i duplicació de via en el polígon de Font del Pitxer de la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de Metrovalencia.

Aquesta actuació, inclosa en el Pla de Millora de Freqüències de la xarxa de metro i tramvia, compta amb un pressupost de licitació de 6.571.735,70 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució previst d’11 de mesos.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst aconseguir amb aquestes obres i amb el punt d’encreuament previst en La Vallesa una important reducció dels temps de pas en aquesta zona, en fixar una nova freqüència de 12 minuts en el tram entre l’estació d’Entroncament i L’Eliana i de 24 minuts des d’aquesta estació a Llíria.

Continuar llegint la notícia en la web de la Cadena Ser.