Catarroja inicia el procés per a constituir una EGM en el polígon industrial El Bony

Catarroja inicia el procés per a constituir una EGM en el polígon industrial El Bony

Compartir

L’Ajuntament de Catarroja i l’Associació Empresarial del municipi (AECA) han signat un acord per a constituir en el polígon industrial ‘El Bony’ una Entitat de Gestió i Modernització (EGM). Tal com ha indicat el consistori, l’associació empresarial rebrà una subvenció de 28.000 euros destinada a la contractació del personal necessari per a poder executar els tràmits per a formar la EGM en aquesta zona industrial.

A la signatura de l’acord han assistit Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja, Inma Vela, presidenta de AECA, Patricia Muñoz, membre de la junta directiva, i María José Zaragozà, gerent de l’associació empresarial. Segons han assenyalat des de l’administració local, totes dues parts han coincidit en la importància de la bona comunicació entre l’ajuntament i el sector empresarial sobre la base de reafirmar el potencial estratègic del Bony.

Continuar llegint la notícia en Valencia Plaza

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad