Font del Gerro realitza una plantació d’arbres en col·laboració amb l’Ajuntament de Paterna

Font del Gerro realitza una plantació d’arbres en col·laboració amb l’Ajuntament de Paterna

Compartir

L’Entitat de Gestió i Modernització Font del Gerro Asivalco va celebrar el recentment una plantació d’arbres, utilitzant per a això diverses espècies autòctones amb l’objectiu de contribuir al manteniment i embellir una part de la franja verda existent al costat de la línia de Metrovalencia, que discorre transversalment per tota l’àrea empresarial.

L’acte es va desenvolupar en col·laboració amb l’Ajuntament de Paterna i, a més de treballadors d’empreses del polígon i personal de la pròpia EGM Asivalco Font del Gerro, es va comptar amb la col·laboració de diferents entitats amigues com va ser el cas de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, L’Eliana i Sant Antoni de Benageber, (AFEMPES), EGM Parc Tecnològic Paterna i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

Operaris de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna, responsable de la jardineria i manteniment dels espais verds, van proporcionar els plançons, així com l’aigua necessària, mentre que els voluntaris van ser els encarregats de fer les plantacions en una jornada que va tindre un caràcter molt familiar.

Amb aquesta actuació, la segona experiència d’aquestes característiques desenvolupada des de *Asivalco, es vol sensibilitzar sobre la importància de mantindre les zones verdes, també en les àrees empresarials. La zona triada és, a més, un espai de socialització dotat recentment de taules per a pícnic, sent utilitzat pels treballadors de les empreses pròximes.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad