L’altra ampliació d’Elx Parc Empresarial: 1.700 aparcaments, sistema de bicis i eix verd a la Casa de la Mina

L’altra ampliació d’Elx Parc Empresarial: 1.700 aparcaments, sistema de bicis i eix verd a la Casa de la Mina

Compartir

L’empresa municipal Pimesa, promotora de l’ampliació de Elx Parc Empresarial, ja ha licitat el projecte d’urbanització i reparcel·lació del futur sector E-49 sobre el qual s’estendran els quasi 600.000 nous metres quadrats de polígon. Encara que els protagonistes seran els més de 256.000 metres quadrats d’edificabilitat industrial i més de 48.600 de sector terciari, la nova fisonomia també contempla altres aspectes importants, com la creació d’aparcament, amb més de 1.700 places, així com un sistema de bici per a mobilitat interna, un eix verd al costat de la Casa de la Mina o una passarel·la per als vianants que haurà de connectar amb el nou sector.

Continuar llegint la notícia en Alicante Plaza

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad