FEPEVAL promou la creació d’Entitats de Gestió i Modernització a la Plana Baixa

FEPEVAL promou la creació d’Entitats de Gestió i Modernització a la Plana Baixa

Compartir

La Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, en col·laboració amb el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa i l’Ajuntament de Nules, va organitzar el dimarts 12 de juny una jornada informativa en aquest municipi amb l’objectiu de donar a conéixer els beneficis de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i en particular l’avantatge que suposa la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització, figura jurídica contemplada en la citada normativa pionera a nivell nacional.

En aquesta jornada van participar les gerents d’AEPIR Rafelbunyol, Elena Álamo, i Asun Roselló, de AE L’Andana i ADET, que ja van assessorar mesos arrere per a la creació de les primeres EGMs de la província de Castelló, dues d’elles a La Vall d’Uixó i una tercera a Benicarló. L’objectiu és continuar fomentant la creació d’aquesta mena d’entitats en diferents municipis empresarials de la Plana Baixa i de la resta de comarques de la província de Castelló.

Aquesta labor d’assessorament, en la qual també ha participat el gerent de Fepeval, Diego Romá, es desenvolupa en col·laboració amb l’IVACE, amb l’objectiu que els municipis i les àrees empresarials coneguen de primera mà els avantatges de les EGM.  La creació d’aquestes entitats suposa la revaloritzen el sòl empresarial en les quals se situen, impulsa la professionalitzen de la seua gestió i afavoreixen la creació de serveis de valor afegit que redunden en benefici de la competitivitat de les empreses allí assentades, creant el marc per a una estreta col·laboració públic-privada.

Des de FEPEVAL es ve desenvolupant en l’últim any una àmplia labor de difusió per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització de les quals existeixen una vintena en tràmits de constitució al llarg de tota la Comunitat Valenciana, la major part d’elles sota l’assessorament de FEPEVAL, en col·laboració amb les entitats gestores, els Ajuntaments corresponents i IVACE.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad