FEPEVAL assessora a municipis de la Mancomunitat Camp del Túria per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

FEPEVAL assessora a municipis de la Mancomunitat Camp del Túria per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

La Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va participar recentment en el Comité Comarcal d’Àrees Industrials organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria i en el qual eren presents tècnics i representants de diferents Ajuntaments de la comarca i d’entitats empresarials com AEMON, Associació Empresarial Entxilagar del Rullo a Vilamarxant i Parc Logístic València.

El gerent de FEPEVAL, Diego Romá, al costat de Carlos Peinado, gerent de ASOCREVA i membre de l’equip gestor Parc Logístic València van explicar els reptes i oportunitats de les empreses de Camp de Túria davant la nova llei d’àrees industrials.

Des de Fepeval van recordar que la creació d’una EGM fomenta la col·laboració públic privada, amb una major implicació de l’Ajuntament en la seua conservació i modernització mitjançant la signatura d’un conveni específic. Els Ajuntaments troben més estímuls per a treballar sobre les seues àrees industrials després de la creació d’una classificació d’àrees empresarials inclosa en la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, que suposa un reconeixement d’aquestes, promovent així el desenvolupament de noves inversions.

A més, la posada en marxa d’una Entitat de Gestió i Modernització permet beneficiar-se al màxim de tots els recursos que planteja la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, creada amb l’objectiu de professionalitzar la gestió d’aquests espais i promoure la implantació de serveis de valor afegit, entre altres millores.

Des de FEPEVAL, en col·laboració amb IVACE, es ve desenvolupant en l’últim any una àmplia labor de difusió per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització contemplades en la citada Llei 14/2018, que és pionera i un referent ja a nivell nacional. En total existeixen una vintena d’Entitats de Gestió i Modernització en tràmits de constitució al llarg de tota la Comunitat Valenciana, la major part d’elles sota l’assessorament de FEPEVAL, en col·laboració amb les entitats gestores, els Ajuntaments corresponents i IVACE.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad