Ajuntament i ASIMANISES avancen en la creació d’una EGM per al Parc Empresarial Aeroport

Ajuntament i ASIMANISES avancen en la creació d’una EGM per al Parc Empresarial Aeroport

Compartir

L’Associació per a la Innovació Empresarial de Manises, ASIMANISES, entitat membre de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, està cada vegada més prop de constituir una Entitat de Gestió i Modernització al Parc Empresarial Aeroport.

Actualment hi ha una vintena d’Entitats de Gestió i Modernització en tràmits de constitució al llarg de tota la Comunitat Valenciana, la major part d’elles sota l’assessorament de FEPEVAL, en col·laboració amb les entitats gestores, els Ajuntaments corresponents i IVACE.

La transformació de l’actual associació empresarial ASIMANISES en aquesta nova figura jurídica, EGM, suposaria l’adaptació a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, que brinda una oportunitat per a impulsar i millorar l’entorn empresarial, atraient noves empreses i garantint la permanència de les ja existents.

Fa escassa dates es va mantindre una trobada entre responsables de l’Ajuntament de Manises i membres de la Comissió Promotora EGM Parc Empresarial Aeroport. En aquesta trobada van ser presents la Regidora àrea de promoció econòmica, Pilar Bastant, el Cap del servei d’administració, Santiago Carratalá, el Director de l’oficina pressupostària, Juan Luis *Barelles, i la tècnica de l’ADL, Maribel Domínguez juntament amb membres de la comissió promotora de la *EGM del Parc Empresarial Aeroport, el president de ASIMANISES, Jorge Montesa i la gerent, Mª Ángeles Hidalgo.

L’objectiu de la trobada era perfilar i definir el conveni de col·laboració que regirà la futura EGM durant els pròxims 20 anys. Es tracta d’un document imprescindible per a dur a terme el procés de transformació en EGM, plasmant la voluntat de l’Ajuntament de contribuir, mitjançant un procés de col·laboració públic privada, en la modernització de l’àrea empresarial, aspecte clau per a potenciar la qualitat del sòl i garantir noves inversions en el municipi de Manises.

Aquest document haurà de ser aprovat inicialment pel Ple de l’Ajuntament de Manises, fita que marcarà el tret d’eixida, per a culminar el procés amb èxit. A partir d’aqueix moment es buscarà el suport del major nombre possible de propietaris, que hauran de secundar majoritàriament el procés i, una vegada aconseguit aqueix quòrum, el document tornaria al Ple de l’Ajuntament per a la seua aprovació final.

Des de la Comissió Promotora es recorda que el Parc Empresarial Aeroport té grans avantatges, “com és el fet de trobar-se en un enclavament industrial estratègicament situat, però requereix un procés de modernització que torne a situar-lo en un nucli de referència industrial a la Comunitat Valenciana”. Des de la Comissió es valora “molt positivament la bona predisposició de l’Ajuntament de Manises, que ha sigut clau per a arribar a aquest punt, en un esforç conjunt per a tornar a situar aquest espai empresarial de Manises en el lloc que li correspon”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad