FEPEVAL emplaça als municipis de L’Horta Sud a promoure la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

FEPEVAL emplaça als municipis de L’Horta Sud a promoure la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

La Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va col·laborar recentment amb la Mancomunitat de L’Horta Sud i l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, amb l’objectiu de donar a conéixer les oportunitats per a millorar els parcs empresarials que ofereix la  Llei 14/2018 de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

La jornada estava dirigida als alcaldes i regidors de la Comarca de l’Horta Sud, que és una de les més industrials de la província, sumant més de 60 àrees empresarials en els seus 20 municipis i comptant, a més, amb un ric teixit associatiu empresarial.

El president de la Mancomunitat i Alcalde de Sedaví, José Cabanes, va ser l’encarregat d’obrir la sessió agraint la participació d’alcaldes, FEPEVAL i IVACE per fer possible aquesta jornada. Cabanes va animar als presents a treballar pel desenvolupament de les àrees empresarials i va apuntar que “hem de creure’ns i fer comarca atés que som la 4a capital de València”.

Per part de FEPEVAL, van participar en la jornada el gerent de l’entitat, Diego Romá al costat de Carmen Sorio, gerent d’AEMBE i María José Zaragozá, gerent d’AESI i AECA, entitats que formen part de la Federació. Des de Fepeval es va posar l’accent en la importància que té la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, pedra angular de la Llei d’Àrees Industrials i que permet beneficiar-se al màxim de les oportunitats que ofereix aquesta normativa pionera a Espanya.

Les EGM són una fórmula per a avançar  en la professionalització de la gestió de les àrees empresarials, afavoreixen l’arribada de noves inversions, així com la implantació de serveis de valor afegit, potenciant la col·laboració públic-privada. Tot això amb la mirada posada a incrementar la competitivitat de les empreses assentades en els polígons i parcs empresarials, que seran les beneficiàries finals del conjunt d’accions i esforços que es realitzaran.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad