El III Concurso de Paellas de ASET fue todo un éxito de participación y buen ambiente

El III Concurso de Paellas de ASET fue todo un éxito de participación y buen ambiente

Compartir

El III Concurs de paelles de l’Associació Empresarial de Torrent va ser tot un èxit, aconseguint reunir a centenars d’empresaris i treballadors del polígon Mes del Jutge.

Els més de 40 graus que va arribar a registrar el termòmetre no van impedir als assistents passar una bona estona de divendres amb companys de treball, en un ambient festiu i al voltant d’un bon plat de paella.

Amb aquesta mena d’accions des d’ASET s’aconsegueix el doble objectiu d’estrényer llaços entre els diferents membres que componen l’entitat generant bon ambient i fomentant la possibilitat de desenvolupar projectes.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad