La Federació de Polígons Industrials demana omplir les cobertes de les naus amb plaques solars per a fomentar l’autoconsum

La Federació de Polígons Industrials demana omplir les cobertes de les naus amb plaques solars per a fomentar l’autoconsum

Compartir

Fuente: FEPEVAL

Els polígons industrials de la Comunitat Valenciana tenen milions de metres quadrats de cobertes desaprofitades, on es podrien instal·lar plaques solars per a augmentar l’eficiència energètica. És el que proposa Fepeval, la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, que insisteix que l’autoconsum d’energia fotovoltaica és una solució molt òptima per a estalviar en la factura de la llum.

El seu gerent, Diego Romà, explica que els parcs empresarials ja apliquen les mesures d’estalvi energètic i demana, entre altres coses, avançar en la mobilitat sostenible perquè actualment, de mitjana, només una persona ocupa cada cotxe que arriba als polígons industrials.

Llegir la notícia completa a la web de Cadena Ser