Fepeval i l’Institut de Tecnologia Ceràmica col·laboren per a impulsar la simbiosi industrial en les EGMs de La Vall d’Uixó

Fepeval i l’Institut de Tecnologia Ceràmica col·laboren per a impulsar la simbiosi industrial en les EGMs de La Vall d’Uixó

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha iniciat una col·laboració amb l’Institut de Tecnologia Ceràmica ITC-AICE per a donar suport a l’impuls a l’economia circular en el teixit industrial de la Comunitat Valenciana.

Amb aquest objectiu es van acordar recentment els passos a seguir per a integrar la simbiosi industrial en la gestió diària de les Entitats de Gestió i Modernització de La Mesquita i La Vall d’Uixó. Per a això es va desenvolupar una trobada en el Polígon Industrial La Mesquita de La Vall d’Uixó, en el qual van participar el president de la EGM del Polígon La Mesquita, Marcial Diago Linares i la gerent de les EGMs de La Mesquita i Belcaire de La Vall d’Uixó, Elena Álamo, el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, la responsable de l’Àrea de Sostenibilitat de ITC-AICE, Irina Celades, i el tècnic de la Unitat d’Intel·ligència Competitiva, José Planelles.

ITC-AICE està realitzant accions de prospectiva en diferents polígons industrials amb la finalitat d’implantar pràctiques de simbiosi industrial en el marc del projecte CIRCER, secundat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) mitjançant una Línia Nominativa de finançament.

Per part seua, Fepeval, també amb suport d’IVACE i la Generalitat Valenciana, ve exercint la labor de van assessorar a tota classe de col·lectius empresarials de la Comunitat Valenciana per a impulsar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, figura jurídica clau de la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials, que té l’objectiu de millorar les condicions de les àrees industrials i fomentar la professionalització de les entitats gestores.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad