La facturació de les empreses d’Alzira puja un 14% i ja supera els 1.700 milions d’euros

La facturació de les empreses d’Alzira puja un 14% i ja supera els 1.700 milions d’euros

Compartir

La facturació de les empreses d’Alzira es va elevar en 2021 per damunt dels 1.700 milions d’euros, amb un augment del 14% respecte de l’any anterior, segons les conclusions de l’anàlisi  economicofinancera de les àrees industrials d’Alzira elaborat per la consultora KPI Controllers, que ahir es van donar a conéixer en l’assemblea  anual de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA).

D’aquests 1.758 milions de facturació global, 1.434 corresponen a empreses situades en els polígons industrials, la qual cosa representa el 81,58% del total. El polígon de la Carretera d’Albalat es consolida com el principal pol industrial ja que el volum de negoci de les empreses implantades en ell s’eleva per damunt dels 826 milions d’euros.

Continuar llegint la notica en Levante-EMV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad