El polígon de Rafelbunyol avança en la creació d’una EGM per a aconseguir més inversions en infraestructures i serveis

El polígon de Rafelbunyol avança en la creació d’una EGM per a aconseguir més inversions en infraestructures i serveis

Compartir

AEPIR, comissió promotora del polígon de Rafelbunyol està celebrant sessions de treball per a informar a tots els propietaris i convidar-los a participar del procés d’adaptació del Polígon a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, mitjançant la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM).

L’últim d’aquestes trobades es va celebrar el passat 18 d’Octubre en la sala d’actes de la Casa de la Cultura, comptant amb l’assessorament de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval, el Vicepresident d’AEPIR, Antonio Rojas, l’ADL de l’Ajuntament de Rafelbunyol, Salvador Mañez i la Gerent d’AEPIR, Elena Álamo, amb un reporte d’acceptació dels assistents molt positiu.

Els empresaris i propietaris assistents van poder plantejar tots els seus dubtes i conéixer més detalladament el procediment que s’està duent a terme, convidant-los, des de la Comissió Promotora, a participar en l’elaboració dels Estatuts i altres documents que regularan el funcionament de la futura EGM.

Després de la celebració d’aquesta trobada han sigut nombroses les empreses que han decidit integrar-se en AEPIR, cas del laboratori de cosmètica innovadora i tecnologia farmacèutica, DEREX; el gimnàs Play Gym, Funerària Vicente Picó, i la cervesera Beer to Beer.

Des de la Comissió Promotora de l’EGM polígon de Rafelbunyol, es continuarà treballant en els pròxims mesos per a informar els propietaris i empresaris dels avantatges que suposa l’adaptació a la Llei i creació d’una EGM. A més d’avançar cap a la professionalització de la gestió, permet garantir més inversions des de les administracions públiques, entre aquestes les ajudes de l’IVACE específiques per a EGMs, que per a enguany ascendiran fins a un milió d’euros per entitat constituïda.

D’altra banda, ser EGM permet obtindre per al polígon la classificació d’àrea industrial avançada que atorga la Generalitat, la qual cosa suposa incrementar el valor del sòl industrial i les empreses allí situades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad