Els propietaris de Las Atalayas validen la seua constitució en Entitat de Gestió per a modernitzar el polígon

Els propietaris de Las Atalayas validen la seua constitució en Entitat de Gestió per a modernitzar el polígon

Compartir

L’assemblea de propietaris de l’àrea industrial de Les Talaies d’Alacant va ratificar el 4 de novembre per àmplia majoria l’acord que permet la seua constitució en Entitat de Gestió i Modernització ‘Talaies Ciutat Empresarial’, ajustant-se les exigències de la Llei de Modernització d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, segons han requerit fonts municipals, a través d’un comunicat.

La convocatòria, celebrada en la sala d’actes de Blinker España (el president i el soci de la qual fundador, José Antonio Ferri, va donar la benvinguda als assistents), va estar presidida pel president de l’entitat, Francisco Samper, i va comptar amb l’assistència de la regidor d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen d’Espanya, responsable de l’Agència Local de Desenvolupament.

Els propietaris van ratificar la constitució de l’EGM Talaies Ciutat Empresarial, amb la participació del 74,69% d’aquests. La votació a favor de la nova entitat va superar àmpliament els mínims legals necessaris havent-se aconseguit un 91,58% del valor cadastral i un 73,46% del nombre de propietaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad