Picassent constituirà una Entitat de Gestió i Modernització entre les seues àrees industrials

Picassent constituirà una Entitat de Gestió i Modernització entre les seues àrees industrials

Compartir

Després d’una primera reunió mantinguda entre l’Ajuntament de Picassent i diverses empreses del Polígon Industrial de Codonyers del municipi que estaven disposades a formar part de la Comissió Promotora, s’ha celebrat la primera assemblea informativa sobre la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Canyada de Codonyers, per a millorar la competitivitat del sector industrial picassentí..

Més de 30 empreses han participat en aquesta trobada, les quals, en principi han mostrat la seua predisposició a formar part d’aquest projecte, organitzat per la regidoria d’Àrees Industrials i en el qual s’ha presentat la Comissió Promotora.

Continuar llegint en Levante-EMV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad