Alacant acollirà l’III Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat

Alacant acollirà l’III Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat

Compartir

Els pròxims 13 i 14 de desembre se celebrarà a Alacant el 3r Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana en el qual participaran ponents de tot l’estat espanyol exposant bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees industrials amb l’objectiu d’impulsar la qualitat dels parcs empresarials.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), compta amb la col·laboració de L’Ivace en el marc de la línia nominativa a la Federació aprovada per l’Institut dins dels pressupostos de la Generalitat, amb la finalitat de donar a conéixer la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, el congrés pretén impulsar una cultura de qualitat en la gestió de les àrees industrials, així com animar a la creació de les Entitats de Gestió i Modernització, (EGM), als parcs empresarials de la Comunitat Valenciana, tant pels propis gestors, com per les administracions públiques locals, implementant la seua funcionalitat en matèries com a gestió mancomunada de residus, transició col·laborativa energètica, transformació dels espais industrials, mobilitat sostenible i intel·ligent, etc.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad