ADET Tàctica instal·larà set nous hidrants per a reforçar la seguretat de l’àrea empresarial

ADET Tàctica instal·larà set nous hidrants per a reforçar la seguretat de l’àrea empresarial

Compartir

L’Associació d’Empresaris del Parc Empresarial Tàctica invertirà la major part de la subvenció municipal per a inversions en infraestructures de les àrees empresarials en la instal·lació de set hidrants que reforcen la seguretat de l’àrea empresarial i faciliten les labors del Cos de Bombers en cas de produir-se un incendi.

Aquesta instal·lació es produeix en virtut dels consells i advertiments que estableix el seu Pla de Seguretat Integral, document desenvolupat per a identificar les amenaces per a la seguretat del polígon, així com les millores i inversions a desenvolupar amb la finalitat de reduir riscos i establir protocols que milloren la capacitat de resposta en situacions d’emergència.

Encara que aquest document estableix que Tàctica és una àrea empresarial moderna, ben dotada i amb un índex de perillositat realment baix, s’aconsella reforçar la zona més antiga de l’àrea empresarial, que es correspon amb les empreses instal·lades al costat de la carretera Pla del Pou. Seguint les instruccions dels especialistes de seguretat i del Cos de Bombers se situaran en aquesta zona els set hidrants, sent una actuació executada per part de l’empresa Aigües de Paterna.

D’aquesta manera, ADET Tàctica en col·laboració amb l’Ajuntament de Paterna, continua treballant per a salvaguardar la seguretat dels treballadors i els béns de l’àrea empresarial, seguint les directrius marcades en aquest cas pel seu Pla de Seguretat Integral.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad