FEPEVAL treballa amb ASIVISA per a l’adaptació de l’àrea empresarial Verge de la Salut de Xirivella a la Llei d’Àrees Industrials

FEPEVAL treballa amb ASIVISA per a l’adaptació de l’àrea empresarial Verge de la Salut de Xirivella a la Llei d’Àrees Industrials

Compartir

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, com a entitat que treballa per a la modernització i impuls de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, està assessorant ASIVISA, Associació D’Industrials del Polígon Verge de la Salut, entitat membre de FEPEVAL, per a avançar en la seua adaptació a la Llei 14/2018 de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és que el parc empresarial Verge de la Salut puga beneficiar-se de tots els avantatges que contempla la Llei d’Àrees Industrials, per a millorar la gestió i la qualitat del sòl industrial, afavorint així la competitivitat de les empreses instal·lades.

La Llei d’Àrees Industrials persegueix una major implicació municipal i col·laboració públic-privada en la gestió i millora de les infraestructures i els serveis existents en les àrees industrials, així com en la implantació de noves dotacions i serveis de valor afegit.

La Llei promou també incentius econòmics, incloses ajudes econòmiques de fins a un milió d’euros per al pròxim exercici que podran obtindre àrees empresarials que hagen constituït una Entitat de Gestió i Modernització, figura jurídica que suposa una gran evolució des de les tradicionals associacions empresarials, entitats de conservació o comunitats de propietaris.

Durant la reunió tranquil clara la plena predisposició de la Junta Directiva de ASIVISA, encapçalada pel seu president, Alberto Forteza, de treballar per a avançar en aquest procés, amb l’objectiu de beneficiar a les empreses assentades Verge de la Salut i millorar els seus serveis, dotacions i infraestructures, alguna cosa que redundaria positivament en tot el municipi de Xirivella.

FEPEVAL ve desenvolupant una intensa labor per a afavorir la implantació de la Llei d’Àrees Industrials en la Comunitat Valenciana, havent assessorat diferents Ajuntaments i associacions empresarials per a la creació de noves Entitats de Gestió i Modernització.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad