L’exministre Álvaro Nadal abordarà les causes de la crisi energètica per a les empreses en *Tecnoforum 2022 de *Parc *Tecnològic Paterna

L’exministre Álvaro Nadal abordarà les causes de la crisi energètica per a les empreses en *Tecnoforum 2022 de *Parc *Tecnològic Paterna

Compartir

L’Entitat de Gestió i Modernització Parc Tecnològic Paterna celebrarà el pròxim 2 de desembre una nova edició de Tecnoforum, esdeveniment anual que es configura com un espai per a compartir informació de qualitat i reflexionar sobre qüestions que afecten el món empresarial.

Per a aquesta edició es compta amb la participació d’Álvaro Nadal Belda, ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital d’Espanya des del 2016 a 2018. Actualment ocupa el càrrec de Head of Economic and Commercial Office en l’Ambaixada d’Espanya al Regne Unit.

Nadal aportarà el seu coneixement i experiència a nivell nacional i internacional per a explicar, de manera senzilla, les causes, conseqüències i futur pròxim de la crisi energètica actual. Posteriorment se sotmetrà a les preguntes de l’audiència per a ajudar a buidar els dubtes que sorgisquen.

L’esdeveniment es desenvoluparà d’una manera completament oberta per a qualsevol persona que estiga interessada, sent retransmés a través de les xarxes socials de l’EGM Parc Tecnològic Paterna. En la web https://tecnoforum.net es troba disponible tota la informació de l’esdeveniment, així com els enllaços a les xarxes socials des de les quals es podrà seguir la conferència.

El president de l’EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alagarda, va indicar “tractem d’oferir en Tecnoforum continguts que suposen un valor afegit i entenem que Álvaro Nadal pot ajudar-nos a comprendre millor les causes de la crisi energètica i de quina forma ens continuarà afectant les empreses, la qual cosa ens permetrà estar millor preparats per a afrontar-ho”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad