Els propietaris del Parc Logístic València ratifiquen la seua voluntat de convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització

Els propietaris del Parc Logístic València ratifiquen la seua voluntat de convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització

Compartir

L’Entitat Urbanística de Conservació del Parc Logístic de València ha afrontat aquest matí l’Assemblea de Ratificació, en la qual la Comissió Promotora de l’EGM Parc Logístic de València ha obtingut un suport massiu, la qual cosa suposa un pas transcendental en el procés d’adaptació a la Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Amb el  vot a favor del 82% dels propietaris que representaven el 96% dels valors cadastrals de l’àrea empresarial, es va aconseguir àmpliament el requisit de superar el doble 51% que exigeix la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana per a la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització.

A la reunió ha acudit l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, mentre l’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha hagut de disculpar la seua assistència per motius personals. Cal assenyalar que tots dos ajuntaments han donat suport a la creació d’aquesta *EGM que s’assentisca sobre sòl compartit per tots dos municipis.

També han sigut presents responsables de la, Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl al costat d’altres 18 propietaris de les parcel·les del PLV, en el qual exerceixen l’activitat aproximadament 40 empreses. El director general de l’EVHA, Rafael Montero, passarà a ser el primer president de la EGM Parc Logístic de València.

La conversió del Parc Logístic de València en EGM no serà oficial fins a complir amb un últim tràmit, perquè han de ratificar-lo tant el Ple de l’Ajuntament de Loriguilla i com el de Riba-roja de Túria, en els quals ja va rebre en un moment anterior del procés la seua aprovació provisional per unanimitat.

A partir d’aqueix moment, l’àrea empresarial podrà beneficiar-se plenament del conjunt d’avantatges que ofereix la Llei d’Àrees Industrials, estrenyent encara més la seua relació amb les administracions locals a través d’un nou conveni específic, i també amb Direcció General d’Indústria i IVACE, possibilitant accedir a subvencions específiques per a aquesta mena d’entitats i permetent destinar majors recursos a la posada en marxa de nous serveis de valor afegit en l’àrea empresarial.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, va agrair el suport d’empresaris i propietaris i va considerar que “es traduirà en una millor actuació en els interessos del PLV, com una de les àrees industrials més importants de la Comunitat Valenciana”. L’alcalde va mostrar el seu “compromís de col·laborar perquè el PLV es puga acte gestionar, aconseguir millores i afrontar reptes de futur”. Entre aquests va citar la millora del Barranc del *Pozalet amb el desguàs cap a a el pla Sud, mitjançant el projecte proposat per la CHJ per a evitar inundacions com les patides el passat 12 de novembre, així com disposar infraestructures i serveis per als camions i conductors de les àrees empresarials de Riba-roja.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad