Els parcs empresarials de la Comunitat enfoquen el seu futur en la sostenibilitat i la digitalització

Els parcs empresarials de la Comunitat enfoquen el seu futur en la sostenibilitat i la digitalització

Compartir

La segona jornada del Tercer Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, celebrat a Alacant, ha permés als responsables de la gestió de parcs empresarials, empresaris i representants de diferents administracions públiques analitzar els grans reptes de futur com són la gestió comuna i eficaç dels mateixos així com aconseguir la sostenibilitat gràcies a l’economia circular, la digitalització i indústria 4.0 o la mobilitat sostenible, segons han informat portaveus de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval): l’entitat organitzadora del congrés, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

Llegir la notícia completa en ALICANTE PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad