Fepeval col·labora amb la Mancomunitat de L’Horta Sud per a la implantació de la Llei d’Àrees Industrials i la creació de EGM

Fepeval col·labora amb la Mancomunitat de L’Horta Sud per a la implantació de la Llei d’Àrees Industrials i la creació de EGM

Compartir

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va participar dilluns passat en una trobada organitzada juntament amb la Mancomunitat Intermunicipal de L’Horta Sud a fi de donar a conéixer la transcendència de l’adaptació a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials i animar a la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, EGM, a la comarca més industrialitzada de la Comunitat Valenciana, que compta amb més de 60 parcs empresarials.

La trobada va comptar amb la col·laboració d’IVACE i el Institut Empresarial de l’Horta Sud i va permetre l’assistència d’una vintena de tècnics municipals, així com el president i la vicepresidenta de la Mancomunitat i respectius alcaldes de Sedaví i Catarroja, José Cabanes i Lorena Silvent.

També va estar representat l’Ajuntament de Torrent i la pròpia Associació Empresarial de Torrent, ASET, que ja ha iniciat els tràmits per a constituir-se en Entitat de Gestió i Modernització, EGM, amb el suport de FEPEVAL.

Des de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana es va desenvolupar una ponència explicant els reptes i avantatges que ofereix la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupada pel gerent de l’entitat, Diego Romá. També es va explicar de quina manera quedaran en inferioritat competitiva aquells municipis que no afronten l’adaptació de les seues àrees empresarials mitjançant la creació de EGMs, perquè no es beneficiaran de tots els avantatges i al·licients que ofereix la Llei en matèria de subvencions i col·laboració públic-privada. En aquest punt van incidir Carmen Sorio, gerent de AEMBE i AESI, i María José Zaragozá, gerent de AESI, AELA i AECA, totes elles entitats federades a la FEPEVAL, que està realitzant una intensa labor en les tres províncies per a afavorir la creació d’aquestes noves entitats, amb la col·laboració d’IVACE.

Durant la jornada també es va abordar de quina manera es veuran beneficiades les empreses que formen per a d’una EGM, així com les actuacions i subvencions de l’IVACE per a la modernització de les àrees empresarials i en particular per a aquelles que ja han afrontat amb èxit la seua conversió en Entitats de Gestió i Modernització.

Aquesta trobada, el segon d’aquestes característiques en el qual col·laboren FEPEVAL i la Mancomunitat, va ser clausurat per Lorena Silvent, Lorena Silvent, presidenta de la Comissió Mixta de la Mancomunitat de l’Horta Sud. Des de totes les entitats participants van mostrar la seua satisfacció per la implantació d’una Llei pionera a Espanya, que ja ha propiciat la creació de 14 Entitats de Gestió i Modernització per a rellançar les seues respectives àrees empresarials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad