Santiago Salvador cedeix la presidència de FEPEVAL després de consolidar a l’entitat com el gran interlocutor de les àrees empresarials en la Comunitat Valenciana

Santiago Salvador cedeix la presidència de FEPEVAL després de consolidar a l’entitat com el gran interlocutor de les àrees empresarials en la Comunitat Valenciana

Compartir

Durant el seu mandat s’han multiplicat per cinc els seus membres, passant de 8 a 53 i s’ha guanyat en representativitat, destacant com a gran fita l’aprovació de la Llei d’Àrees Industrials, pionera a Espanya, a proposta de FEPEVAL.

El gerent de FEPEVAL, Diego Romá, assumeix la presidència executiva de l’entitat a proposta de la Junta Directiva i confirmat per l’Assemblea General, amb l’objectiu de continuar impulsant els projectes i mantindre la positiva trajectòria de l’entitat.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, va comunicar el seu cessament en el càrrec durant l’Assemblea General de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana celebrada l’u de març en la seu de l’Entitat de Gestió i Modernització Font del Gerro.

Les seues funcions han sigut assumides des d’aqueix moment pel gerent de l’entitat, Diego Romá, que ha sigut designat president executiu de FEPEVAL. Aquesta decisió s’ha pres per majoria qualificada dels membres de l’Assemblea a proposta de la Junta Directiva.

Santiago Salvador va fer balanç de Fepeval sota la seua presidència, període de continu creixement en nombre de membres i pes institucional. En el seu mandat s’ha passat de 8 entitats adherides a les actuals 53 i de 8.000 euros de pressupost a més de 200.000 per al present exercici. Més enllà de les xifres FEPEVAL s’ha convertit en aquests anys en l’interlocutor vàlid que representa a les àrees empresarials davant les administracions públiques.

FEPEVAL s’ha convertit també en referent a nivell nacional pel fet que la Comunitat Valenciana va ser pionera amb el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials que serveix de model en tota Espanya. Aquesta normativa va tindre el seu gènesi l’any 2015, sent una proposta llançada per Salvador al llavors candidat a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que es convertiria en Llei tres anys després, amb gran protagonisme de *FEPEVAL.

“Hem aconseguit que les administracions públiques posen la seua mirada en les àrees empresarials”, va destacar Salvador, recordant que “anteriorment no s’invertia diners en aquests espais i ara existeixen les ajudes específiques de l’IVACE, que han passat aquest any de 200.000 euros fins al milió d’euros per a Entitats de Gestió i Modernització, així com s’ha aconseguit un major interés des de les administracions locals per les seues àrees industrials”.

Salvador també va recordar la labor desenvolupada per FEPEVAL a nivell nacional, com a membre de la Confederació d’Àrees Empresarials, *CEDAES, treballant perquè la gestió de les àrees empresarials siga tinguda en compte dins de la nova Llei d’Indústria que s’està gestant.

Salvador va agrair la col·laboració de tots els gestors i presidents que han treballat per FEPEVAL al llarg dels seus 12 anys. Els representants de les diferents entitats membre de FEPEVAL han coincidit a destacar la “decisiva labor que ha exercit per al creixement de l’entitat, dedicant temps i energia per a consolidar-la com el referent que és hui dia” i li han brindat un llarg aplaudiment.

Des del dia de hui és Diego Romá, gerent de l’entitat durant més d’una dècada, qui assumeix les funcions de president executiu de *FEPEVAL amb l’objectiu de garantir la continuïtat de la Federació en la mateixa trajectòria seguida aquests anys, comptant el suport de la Junta Directiva i el suport de l’Assemblea General.

Durant l’Assemblea també es va procedir a l’aprovació dels comptes del 2022, els pressupostos, informe de gestió i proposta d’activitat, per unanimitat de tots els membres representats en l’Assemblea General.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad