FEPEVAL participa en l’en el desdejuni sobre l’impacte en energies renovables

FEPEVAL participa en l’en el desdejuni sobre l’impacte en energies renovables

Compartir

Fuente:

La Cambra de Comerç de Castelló va acollir aquest debat, que durant dues hores va comptar amb veus vinculades a la promoció de projectes d’energia renovable, altres relacionades amb el clúster ceràmic i del taulell, i també d’altres agents industrials, tecnològics i empresarials de la província.

La qüestió sobre la taula, tan complexa com d’actualitat: des de com millorar la tramitació de els projectes fotovoltaics i eòlics i el seu impacte, fins al desenvolupament de noves formes d’energia com el hidrogen verd, passant pels mecanismes que té la indústria ceràmica per a afrontar el repte de la descarbonització.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://castellonplaza.com/del-al-not-in-my-backyard-cual-es-el-impacto-de-las-renovables-en-el-interior