FEPEVAL participa en l’en el desdejuni sobre l’impacte en energies renovables

FEPEVAL participa en l’en el desdejuni sobre l’impacte en energies renovables

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló va acollir aquest debat, que durant dues hores va comptar amb veus vinculades a la promoció de projectes d’energia renovable, altres relacionades amb el clúster ceràmic i del taulell, i també d’altres agents industrials, tecnològics i empresarials de la província.

La qüestió sobre la taula, tan complexa com d’actualitat: des de com millorar la tramitació de els projectes fotovoltaics i eòlics i el seu impacte, fins al desenvolupament de noves formes d’energia com el hidrogen verd, passant pels mecanismes que té la indústria ceràmica per a afrontar el repte de la descarbonització.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://castellonplaza.com/del-al-not-in-my-backyard-cual-es-el-impacto-de-las-renovables-en-el-interior

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad