FEPEVAL assisteix a l’inici de les obres del pont entre les àrees empresarials de Mezquita i Belcaire

FEPEVAL assisteix a l’inici de les obres del pont entre les àrees empresarials de Mezquita i Belcaire

Compartir

El president de Fepeval al costat dels representants de totes dues àrees empresarials han assistit a la visita del *president de la Generalitat a aquesta infraestructura destacant que generarà importants sinergies socioeconòmiques.

El president executiu de FEPEVAL, Diego Romá, ha participat al costat de l’Alcaldessa de La Vall d’Uixó, Tania Baños, i als Presidents de les EGMs dels Polígons de Mezquita I Belcaire, Marcial Diago i el Manuel Zaragozá, en la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a les obres del projecte de construcció del pont que unirà totes dues àrees industrials de la Vall d’Uixó i que suposa un nou marc de funcionament en la política industrial de la Vall.

 

També han sigut presents la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, el regidor d’urbanisme de la Vall d’Uixó, Jorge García, i la gerent de les EGMs de Belcaire i Mesquita, Elena Álamo, totes dues entitats adherides a FEPEVAL.

 

Durant la trobada s’ha posat de manifest les importants sinergies socioeconòmiques que suposa aquesta infraestructura, no sols per a la comunicació de tots dos espais productius sinó també les que s’obrin amb *Parc Sagunt, on se situarà la *gigafactoría per a la fabricació de cel·les de bateries de la multinacional Volkswagen.

 

Marcial Diago, vicepresident de FEPEVAL per la província de Castelló, va destacar la importància d’aquesta actuació i va recordar que “la col·laboració públic-privada i en particular la inversió en infraestructures que donen valor i potencien la competitivitat de les àrees empresarials suposa un multiplicador que redunda en benefici de la qualitat de vida i riquesa dels municipis en els quals es desenvolupen”.

 

La Vall d’Uixó va completar fa uns mesos la creació de dues Entitats de Gestió i Modernització, comptant d’aquesta manera en les àrees empresarials de *Belcaire i Mesquita amb és figura jurídica que assegura una gestió de qualitat del sòl industrial i permet accedir a un marc específic de col·laboració públic-privada per al desenvolupament de noves infraestructures i la creació de serveis de valor afegit.

 

El procés de creació de totes dues EGM, que va ser assessorat des de FEPEVAL per a garantir el seu èxit, ha convertit a la Vall d’Uixó en un referent de la província de Castelló, sent un model d’aplicació de la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad