Rafelbunyol celebra l’I Fòrum Empresarial “Rafelbunyol industrial”

Rafelbunyol celebra l’I Fòrum Empresarial “Rafelbunyol industrial”

Compartir

Aquest desdejuni empresarial ha reunit a més de 60 empreses del polígon industrial i ha comptat amb la presència de Fran López, alcalde de Rafelbunyol, José Manuel González, president de AEPIR (Associació d’Empreses del Polígon Industrial de Rafelbunyol), Elena Álamo, gerent de AEPIR i Diego Romá, president de FEPEVAL.

Una trobada on a més de presentar la nova marca “Rafelbunyol Industrial” s’han tractat les noves inversions que es realitzaran en els pròxims mesos, les oportunitats que pot brindar a la seua empresa la nova Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament i els avantatges que ofereix la constitució de la Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Polígon Industrial de Rafelbunyol, els tràmits del qual per a la seua posada en marxa ja s’han iniciat.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/rafelbunyol-celebra-el-i-foro-empresarial-rafelbunyol-industrial

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad