L’àrea del Pla de la Vallonga d’Alacant avança per a constituir-se en EGM amb el seu pla d’actuació

L’àrea del Pla de la Vallonga d’Alacant avança per a constituir-se en EGM amb el seu pla d’actuació

Compartir

Un dels principals punts que es va abordar en la reunió amb el seu gerent Juan Luis Escoda va ser l’impulsar la seua constitució com EGM, seguint el procés desenvolupat per a la constitució de la EGM de ‘Les Talaies. Ciutat Empresarial’. D’Espanya va explicar que “en aquests moments ja s’han constituït com a comissió promotora i estan en procés de redacció dels estatuts i el pla d’actuació”.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/pla-vallonga-egm-alicante

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad