FEPEVAL referent per a la creació de EGM en les àrees empresarials

FEPEVAL referent per a la creació de EGM en les àrees empresarials

Compartir

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) és referent en la posada en marxa d’Entitats de Gestió i Modernització, EGM, per a una gestió de qualitat dels parcs empresarials mitjançant la col·laboració públic-privada amb el respectiu ajuntament.

A més, Fepeval impulsa als parcs empresarials l’elaboració de Plans de Seguretat Integral, Comunitats Energètiques Locals (CEL), Plans de Mobilitat Sostenible, programari de gestió integral, simbiosi industrial i economia circular.

Un altre aspecte a destacar és el desenvolupament del Curs Superior de gestors d’àrees empresarials amb la Universitat d’Alacant i la col·laboració de Ivace, pioner en la formació de gestors de parcs empresarials.

També cal assenyalar dins de la labor realitzada per Fepeval el projecte A20L per a generar sinergies entre parcs empresarials i la celebració del 3er Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, a la ciutat d’Alacant, un fòrum d’intercanvi de bones pràctiques en la gestió de parcs empresarials.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/economia/2023/03/20/fepeval-referente-creacion-egm-areas-84741911.html

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad