El Ivace inverteix més de 143 milions d’euros per a millorar 433 àrees industrials de 215 municipis

El Ivace inverteix més de 143 milions d’euros per a millorar 433 àrees industrials de 215 municipis

Compartir

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace, ha concedit en el període 2017-2022 més de 143 milions d’euros per a modernitzar les infraestructures i serveis i renovar la imatge d’un total de 433 àrees industrials de 215 municipis de la Comunitat Valenciana.

Aquest és el resultat de les ajudes que el Ivace convoca anualment des de 2017 per a aconseguir uns espais industrials moderns, sostenibles i generadors de riquesa i ocupació.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elperiodic.com/ivace-invierte-millones-euros-para-mejorar-areas-industriales-municipios_887485

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad