Entrevista a Diego Romá, nou president executiu de Fepeval: “La Comunitat Valenciana disposa de la millor i més completa Llei d’àrees industrials que hi ha a Espanya”

Entrevista a Diego Romá, nou president executiu de Fepeval: “La Comunitat Valenciana disposa de la millor i més completa Llei d’àrees industrials que hi ha a Espanya”

Compartir

Entrevista publicada en Llevant-EMV Especial Àrees Empresarials

Actualment, Fepeval engloba a 165 parcs industrials de la Comunitat Valenciana que abracen a més de 6.000 empreses.

Fins al m:oment, tan sols s’han constituït 18 EGM. La creació d’una EGM és un procés jurídic molt complex, en el qual fa falta convéncer a tres parts (l’ajuntament, els tècnics municipals i les pròpies empreses). A més, el procés és molt garantista, la qual cosa comporta dificultats. Malgrat tot, hi ha altres 40 en constitució en la Comunitat Valenciana.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/economia/2023/03/20/diego-roman-presidente-fepeval-84638848.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad