Pedreguer obté més de 400.000 euros per a millorar el polígon gràcies a la constitució de l’EGM

Pedreguer obté més de 400.000 euros per a millorar el polígon gràcies a la constitució de l’EGM

Compartir

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*Ivace) ha concedit les ajudes de la convocatòria de 2023 per a la millora i modernització de 235 àrees industrials de 142 municipis de la Comunitat Valenciana. La principal novetat enguany és que per primera vegada s’entreguen subvencions a aquelles àrees industrials en les quals s’ha constituït una Entitat de Gestió i Modernització (*EGM). En el cas de la Marina Alta, el polígon industrial dels *Galgues, a Pedreguer, s’ha pogut beneficiar de més de 400.000 euros per a dur a terme un projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures.

Continuar llegint la notícia.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad