L’EGM Parc Tecnològic Paterna reuneix 2.500 persones en el seu VIII Concurs de Paelles

L’EGM Parc Tecnològic Paterna reuneix 2.500 persones en el seu VIII Concurs de Paelles

Compartir

El VIII Concurs de Paelles de Parc Tecnològic Paterna va congregar a 2.500 treballadors que van cuinar un total de 160 paelles a llenya. La trobada va aconseguir l’aforament màxim, consolidant-se novament com la gran cita social del parc i la més multitudinària celebrada en àrees empresarials en la Comunitat Valenciana.

Després de diversos anys sense poder convocar-se per causa del Covid, la EGM Parc Tecnològic Paterna va fer un gran esforç per a recuperar-lo amb totes les garanties, adaptant-se a la normativa d’esdeveniments de gran afluència, reforçant l’organització, logística, seguretat i neteja respecte a altres edicions.

Continuar llegint la notícia.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad