Carlos Serrano relleva a Santiago Salvador com a president de l’EGM Font del Gerro Asivalco

Carlos Serrano relleva a Santiago Salvador com a president de l’EGM Font del Gerro Asivalco

Compartir

L’Assemblea General de la EGM Font del Gerro va ratificar la successió proposada per la seua Junta Directiva en els principals càrrecs de representació al capdavant de l’entitat. Santiago Salvador, president els últims 17 anys, va cedir el testimoni a Carlos Serrano, sent un procés natural dins de l’entitat perquè Serrano exercia com a vicepresident des de 2019 i, anteriorment, com a secretari. Salvador va tancar el seu cicle mostrant agraïment per “haver pogut comptar amb un equip de persones extraordinari, aprenent els uns dels altres, i treballant amb un esperit de companyonia que ha permés aconseguir avanços i progrés per a l’àrea empresarial”.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad