El polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert millorarà en eficiència energètica i accessibilitat

El polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert millorarà en eficiència energètica i accessibilitat

Compartir

Fuente:

El polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert veurà modernitzades les seues infraestructures a través de la concessió d’una ajuda de l’IVACE per a la modernització i dotació d’infraestructures de polígons industrials. El consistori va presentar davant l’IVACE un projecte valorat en 200.000 euros per al qual s’ha concedit una ajuda de 165.516 euros.

 

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.cope.es/emisoras/comunidad-valenciana/castellon-provincia/castellon/motorcope/noticias/poligono-industrial-campaner-alcala-xivert-mejorara-eficiencia-energetica-accesibilidad-20230425_2674439