L’Ajuntament de Riba-roja i la Delegació del Govern comprometen infraestructures viàries i de ferrocarril per a les àrees industrials

L’Ajuntament de Riba-roja i la Delegació del Govern comprometen infraestructures viàries i de ferrocarril per a les àrees industrials

Compartir

L’Associació d’Empresaris La Reva, ASOCREVA, ha congregat aquest matí a empresaris de l’entorn de Riba-roja a una trobada amb l’alcalde del municipi, Robert Raga, i la delegada del Govern, Pilar Bernabé. La trobada, que s’ha desenvolupat en les instal·lacions de l’empresa Pneumàtics Soledad, ha permés aclarir l’escenari de projectes i inversions de dues administracions amb enorme incidència i competències pel que concerneix l’eix A3.

Continuar llegint la notícia.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad