INSIGA III presenta els seus resultats davant la presència d’un centenar de professionals del sector energètic

INSIGA III presenta els seus resultats davant la presència d’un centenar de professionals del sector energètic

Compartir

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya ha organitzat un webinar per a presentar els resultats del projecte INSIGA III, coordinat per el CEEC i que compta amb la participació de la Associació de la Indústria de Navarra (AIN) , BeeData Analytics,  Inergy i Nasuvinsa. Durant la jornada, que va reunir  més d’un centenar d’assistents, els membres del consorci van presentar el context en el qual s’emmarca el projecte, els seus objectius i van donar més detalls sobre el funcionament de l’eina de gestió de comunitats energètiques en polígons industrials que ha resultat. La sessió ha conclòs amb una taula de debat entorn d’eines de gestió i flexibilitat de la demanda a CE en l’àmbit industrial i un torn de preguntes obert per als assistents.

Vídeo Webinar a YouTube:

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.clusterenergia.cat/noticias/insiga-iii-presenta-sus-resultados-ante-la-presencia-de-un-centenar-de-profesionales-del-sector-energetico/

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad