INSIGA III presenta els seus resultats davant la presència d’un centenar de professionals del sector energètic

INSIGA III presenta els seus resultats davant la presència d’un centenar de professionals del sector energètic

Compartir

Fuente:

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya ha organitzat un webinar per a presentar els resultats del projecte INSIGA III, coordinat per el CEEC i que compta amb la participació de la Associació de la Indústria de Navarra (AIN) , BeeData Analytics,  Inergy i Nasuvinsa. Durant la jornada, que va reunir  més d’un centenar d’assistents, els membres del consorci van presentar el context en el qual s’emmarca el projecte, els seus objectius i van donar més detalls sobre el funcionament de l’eina de gestió de comunitats energètiques en polígons industrials que ha resultat. La sessió ha conclòs amb una taula de debat entorn d’eines de gestió i flexibilitat de la demanda a CE en l’àmbit industrial i un torn de preguntes obert per als assistents.

Vídeo Webinar a YouTube:

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.clusterenergia.cat/noticias/insiga-iii-presenta-sus-resultados-ante-la-presencia-de-un-centenar-de-profesionales-del-sector-energetico/