Alacant demana anàlisi als empresaris per a guanyar més de 2,1 milions de metres de sòl industrial

Alacant demana anàlisi als empresaris per a guanyar més de 2,1 milions de metres de sòl industrial

Compartir

L’Ajuntament d’Alacant confirma el full de ruta de la seua futura planificació urbanística amb la qual aspira a generar a mitjà termini sòl apte per a la instal·lació d’empreses, mitjançant la tramitació de modificacions puntuals del PGOU actual i de la seua nova redacció, després de la identificació d’una bossa de més de 2.150.000 metres quadrats distribuïts en tres sectors concrets del terme municipal, d’acord amb les conclusions inicials de l’Estudi d’Alternatives de Creixement de Sòl per a Activitats Econòmiques encarregat per l’Agència de Desenvolupament Local a la consultora Arvum Consultoria & Projectes.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/alicante-analisis-empresarios-ganar-suelo-industrial

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad