Alacant reobri la cooperació amb Elx i planteja que participe en la revisió del PGOU

Alacant reobri la cooperació amb Elx i planteja que participe en la revisió del PGOU

Compartir

Alacant fa els primers passos per a reactivar la comissió de cooperació amb Elx que es va plantejar en 2019. L’equip de govern, compost ara pel Partit Popular (PP) en solitari, ha représ ja els contactes amb el nou gabinet il·licità presidit pel també popular Pablo *Ruz, amb la intenció de mantindre una primera reunió de treball a curt termini que permeta establir les bases d’aqueixa col·laboració en aspectes com la creació de sòl empresarial, de reivindicació d’infraestructures necessàries per a totes dues ciutats davant altres administracions (com la connexió per tren amb l’aeroport Miguel Hernández i l’execució de la Variant de *Torrellano), o de coordinació respecte a la prestació de serveis en les zones limítrofes entre tots dos termes municipals.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/alicante-cooperacion-elche

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad