Fepeval visita l’aeroport de Castelló per a conéixer el seu potencial empresarial i logístic

Fepeval visita l’aeroport de Castelló per a conéixer el seu potencial empresarial i logístic

Compartir

Una trentena de membres de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, amb nodrida participació de parcs empresarials de la província de Castelló, van visitar recentment l’Aeroport de Castelló, sent rebuts per la seua Directora General, Blanca Marín, que va explicar tant l’evolució dels plans i projectes d’aquesta infraestructura d’enorme interés per a l’empresariat.

Marín va detallar les diferents línies d’activitat que es desenvolupen en l’aeroport de Castelló, que ha implementat una estratègia de diversificació per a aprofitar tot el seu potencial.

Quant a les seues activitats industrials es va explicar el servei MRO (manteniment, reparació i operacions), estacionament i desmantellament d’aeronaus sent una línia de negoci que ha suposat habilitar noves zones d’expansió, com la nova plataforma industrial. També es va detallar la línia formativa, convertida en un altre dels eixos de l’estratègia de diversificació, amb l’operació d’escoles de vol i la posada en marxa de diferents cicles d’FP vinculats a la branca aeronàutica. A més, l’aeroport acull empreses del sector aeroespacial i ha sigut seleccionat per a la implantació d’una incubadora d’empreses de l’Agència Espacial Europea.

La directora general de Aerocas també va explicar el projecte estratègic de creació d’un pol industrial, empresarial i logístic vinculat al sector aeronàutic i aeroespacial en la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC) de l’aeroport. Pel que respecta al trànsit comercial es va indicar que ha tingut un important impuls comptant amb onze rutes regulars i previsió de superar els 200.000 passatgers en el present exercici 2023.

El president executiu de FEPEVAL, Diego Romá, i el vicepresident de FEPEVAL per la província de Castelló, Marcial Diago, van agrair va agrair a l’equip de Aerocas i a la seua directora general la plena disponibilitat i amabilitat amb la qual es va rebre a l’expedició empresarial i va destacar l’extraordinari potència d’aquesta infraestructura en les seues diferents unitats productives: logística, formació aeronàutica i vessant industrial aeroespacial.

Foto: Representants de FEPEVAL acompanyats per membres de AEROCAS durant la visita a les instal·lacions

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad