L’Assemblea General de FEPEVAL reafirma el seu compromís de treballar per la posada en valor de les àrees empresarials

L’Assemblea General de FEPEVAL reafirma el seu compromís de treballar per la posada en valor de les àrees empresarials

Compartir

El suport als ajuntaments per a l’adaptació a la Llei d’Àrees Industrials, el desenvolupament del Programa Superior de Gestió amb la Universitat d’Alacant o les accions de col·laboració amb IVACE, CEV, CEDAES o la FVMP són algunes de les accions comentades, en una trobada que va permetre renovar part de la Junta Directiva, entre altres assumptes.

 

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) va celebrar el dia 10 de juliol la seua assemblea general ordinària, en la qual a més de renovar parcialment la meitat dels càrrecs de la seua junta directiva, es va acordar l’adhesió de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Altes d’Alcoi i de l’Associació del Polígon Industrial La Mina de Nules, actualment en tràmits per a la creació d’una EGM. Amb aquestes incorporacions, FEPEVAL suma 55 entitats federades, que engloben 174 parcs empresarials en els quals se situen més de 6.000 empreses.

 

Durant la reunió, celebrada en la Cambra de Comerç d’Elx Parc Empresarial el president executiu de *FEPEVAL Diego *Romá va repassar les activitats realitzades per l’entitat durant 2023, posant el focus en les accions de defensa dels interessos comuns de les àrees empresarials, com és el cas de la consulta vinculant realitzada a l’Agència Tributària sobre tributació de l’IVA en la *EGM, i la col·laboració amb IVACE mitjançant la línia nominativa que ha fet possible la tercera edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials impartit per la Universitat d’Alacant, únic curs d’aquesta matèria en el sistema educatiu espanyol.

 

A més, va donar compte del programa AE20L, la finalitat del qual és potenciar el desenvolupament de les àrees industrials de la província alacantina, la col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a crear un Xarxa de Municipis Industrials o la labor realitzada des de la CEV per a donar visibilitat i reivindicar a les àrees empresarials en el conjunt del teixit empresarial. També es va exposar la participació en CEDAES, des de la qual s’impulsa la creació d’una Llei Nacional d’Àrees Industrials, sent molt important l’acció de FEPEVAL a l’ésser la Comunitat Valenciana pionera i referent a Espanya per comptar una Llei autonòmica d’aquestes característiques, que ja ha suposat la creació de 21 Entitats de Gestió i Modernització.

 

El president executiu de FEPEVAL, amb el suport de la renovada Junta Directiva es va comprometre a continuar treballant en col·laboració amb totes les administracions públiques per a posar en valor el paper de les àrees empresarials com a elements clau per a la recuperació econòmica i la generació d’ocupació. En aquest sentit, una de les principals accions de FEPEVAL serà continuar treballant en el desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat Valenciana, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, de la mà de l’IVACE per a ajudar als ajuntaments i les seues àrees empresarials a la seua adaptació a la citada normativa i creació de EGM.

 

L’acte va suposar també la presentació de tres noves empreses fepeproveedoras, com és el cas de Intertrade Business Group, Tassos Jurídic i Wincontrol Seguretat, que se sumen a la vintena de *fepeproveedores que mantenen un acord de col·laboració amb FEPEVAL per a exposar els seus projectes i serveis al conjunt d’àrees. Així mateix, durant l’assemblea els *fepeproveedores *Trilevante i *IMEDES van actualitzar la seua oferta de serveis i col·laboració a les entitats federades.

 

Per al tancament de l’Assemblea General es va comptar amb la presència de l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz Villanueva, que es va comprometre a continuar secundant des de l’administració pública tant el Parc Empresarial Elx, al qual va considerar un referent del municipi amb projecció europea, així com amb FEPEVAL, a qui va agrair la labor que realitza en pro d’aquests espais productius en tota la Comunitat Valenciana. El primer edil va estar acompanyat per Francisco Palacios, president de l’Entitat de Conservació d’Elx Parc Empresarial, qui va agrair a Fepeval haver triat aquest espai i va mostrar el seu convenciment de la important labor que es realitza gràcies a la unitat de les Entitats de gestió de les àrees empresarials sota el paraigua de FEPEVAL. També va ser present, Carmen Sanmartín, delegada de la Cambra de Comerç a Elx i membre de la Junta de l’Entitat de Conservació al costat d’Enrique Ibáñez.

 

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad