Font del Jerro demana a l’Ajuntament de Paterna que permeta usos sanitaris en tot el polígon

Font del Jerro demana a l’Ajuntament de Paterna que permeta usos sanitaris en tot el polígon

Compartir

La Entitat de Gestió i Modernització Font del Jerro Asivalco ha remés a el Ajuntament de Paterna un escrit sol·licitant una modificació del Pla Parcial de Font del Jerro per a incorporar com a usos compatibles el sanitari i assistencial en tot el polígon ja que actualment només està autoritzat en la parcel·la de serveis. Aquesta situació limita enormement la grandària d’aquesta mena d’instal·lacions i amb això la classe de servei que poden oferir.

En l’escrit s’assenyala que cal adaptar-se a les necessitats reals d’una àrea com a Font del Jerro, que compta amb 450 empreses i entorn de 9.000 treballadors, sent una modificació que permetria completar la seua oferta de serveis responent a criteris d’interés públic.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/fuente-del-jarro-pide-al-ayuntamiento-paterna-permita-usos-asistenciales-sanitarios

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad