Alacant activa la renovació de l’artèria principal d’accés a l’àrea industrial de les Atalayes

Alacant activa la renovació de l’artèria principal d’accés a l’àrea industrial de les Atalayes

Compartir

L’Ajuntament d’Alacant activa la renovació de l’artèria principal d’accés a l’àrea empresarial de les Atalayes, dins del Pla de Modernització de Polígons Industrials, amb l’adjudicació aquest dimarts en Junta de Govern de les obres de reforç del ferm de la calçada de l’avinguda Antiga Pesseta, en la seua fase un, a la mercantil Alcudia Serveis i Obres S.L. per 573.973 euros en un termini de quatre mesos, segons han requerit fonts municipals, a través d’un comunicat. Aquesta és la millor oferta d’entre les 10 presentades al concurs promogut per la regidoria d’Infraestructures en col·laboració amb l’Agència Local de Desenvolupament ‘*Impulsalicante’.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç:https://alicanteplaza.es/alicante-renovacion-acceso-poligono-atalayas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad