Agents socioeconòmics s’adhereixen a l’Observatori d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat

Agents socioeconòmics s’adhereixen a l’Observatori d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat

Compartir

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat  l’Observatori d’Ocupació i Empresa. Una trobada que ha comptat amb la participació dels actors socioeconòmics clau del territori.

L’Observatori d’Ocupació i Empresa és un espai deliberatiu de participació d’agents socials, econòmics i sindicats més representatius que, al costat de la Mancomunitat Camp de Túria, treballen per a afrontar els problemes i necessitats de la comarca. El seu principal objectiu és abordar la promoció del territori i el desenvolupament sostenible de manera estratègica, coordinada i planificada, en el marc de les accions desenvolupades pel departament de Promoció econòmica i ús de l’ens supramunicipal.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.mancomunitatcampdeturia.es/agentes-socioeconomicos-se-adhieren-al-observatorio-de-empleo-y-empresa-de-la-mancomunitat/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad